SLAA

SLAA

Uitmarkt: Poetry Circle Nowhere

Uitmarkt: Poetry Circle Nowhere

2014-08-31 14:30:00

De Poetry Circle Nowhere is een gezelschap van jonge bevlogen schrijvende performers en performende schrijvers. Woorden zijn de basis van de talrijke performances van de Poetry Circle Nowhere, waaraan dikwijls muziek, theater, dans en andere disciplines worden toegevoegd.

Uitmarkt
Op vrijdag 29 augustus, zaterdag 30 augustus en zondag 31 augustus vindt de 37e editie van de Uitmarkt plaats. Het is dé aftrap van het nieuwe culturele seizoen en wordt gevierd op en rond het Museumplein en Leidseplein. Ook in De Balie wordt het nieuwe culturele seizoen gevierd.

Filmprogramma Uitmarkt: Cineville Theaters in De Balie
Ook dit jaar verzamelen de Amsterdamse Cineville-theaters en documentairefestival IDFA zich tijdens de Uitmarkt in De Balie. Dit jaar zijn er 8gratisfilmvoorstellingen. Voorpremières, komedie, korte films, lange films, videoclips en een voorproefje van het komende IDFA.

Alle programma’s tijdens de Uitmarkt zijn GRATIS TOEGANKELIJK. Er worden geen kaarten verkocht of gereserveerd. Wie het eerst in de rij staat, is verzekerd van een plek in de zaal. In verband met de capaciteit van de Filmzaal worden voor de films 15 minuten voor aanvang kaarten uitgedeeld bij de ingang van de zaal.